Winkelwagen - FAQ - Contact - English

Abonnement

Neem je een abonnement op De Vrije Koe dan ontvang je 2,45 euro korting op de pakketprijs en betaal je slechts 37,50 euro in plaats van 39,95 euro per pakket. Je krijgt dan elke maand zo'n heerlijk pakket. Je kunt ook meerdere pakketten per maand bestellen, voor jezelf of samen met je vrienden. Zo bespaar je op de bezorgkosten. 

Voor een abonnement kun je ons machtigen om maandelijks omstreeks het einde van de maand het bedrag inclusief eventuele bezorgkosten van je rekening af te schrijven. Uiteraard kun je dit heel gemakkelijk tussentijds opzeggen door contact met ons op te nemen. Houd wel rekening met 4 weken opzegtermijn omdat wij 3 weken voor de levering beginnen met de productie. 

Je pakket zal elke maand een andere inhoud hebben. Zo streven we ernaar om zo veel mogelijk vlees van elke koe te benutten en hoeft er niets weggegooid te worden. Als liefhebber kom je zo ook stukken vlees tegen die je nog niet eerder hebt klaargemaakt. Op onze facebook pagina vind je daarvoor leuke recepten.

We leggen elke maand een pakket klaar bij het door jou gekozen afhaalpunt en sturen je dan een bericht. Als je kiest voor bezorgen dan nemen we elke maand contact met je op om het bezorgmoment af te spreken.