Winkelwagen - FAQ - Contact - English

Vlees van De Vrije Koe

Om de structuur en smaak te optimaliseren rijpt ons Blaarkop vlees minstens 14 dagen. Daarna krijgt al ons luxe vlees een vacuüm verpakking die makkelijk te openen is en het vlees lang vers houdt. Het vlees wordt direct ingevroren waardoor alle eigenschappen én de smaak geheel behouden blijven.

We leveren het liefst gecombineerde pakketten, zodat er niets van het prachtige vlees hoeft te worden weggegooid. De combinatiepakketten worden op basis van beschikbaarheid zo eerlijk mogelijk verdeeld. De pakketten variëren daarom per maand afhankelijk van de beschikbare soorten vlees en de verwerking. 

Als het (luxe)vlees zorgvuldig wordt uitgesneden dan blijven er altijd wat snippers over. Hier wordt na afloop gehakt van gedraaid en dat kun je soms ook terug vinden in het luxe pakket. Alles wordt gebruikt van kop tot staart. Je krijgt een uitstekende prijs voor hoogwaardige kwaliteit vlees.

We zien het als een uitdaging om ook minder bekend vlees te promoten. Dit doen wij door te informeren en te inspireren. Zo bieden wij echte foodies ook vleespakketten aan waarin minder bekend vlees zit. Geen paniek! Orgaanvlees wordt alleen geleverd op aanvraag!